Om oss

www.ballongkungen.com

Vad kan man säga om oss? Ballonger Online!

Ballongkungens keps

Jag som står bakom denna shop heter Torbjörn Olsson. I över tio års tid har jag marknadsfört och sålt ballonger på nätet. I dag har vi Sveriges största sortiment av ballonger.

Historien med ballong-businessen sträcker sig tillbaka till de första åren av 2000-talet. I början av decenniet arbetade min fru på Aga Gas och vid ett tillfälle delade de ut figurballonger till de anställdas barn på en familjedag. När jag såg reaktionen på våra och andras barn föddes idén om att börja sälja dessa eftertraktade produkter. Sagt och gjort. Veckan efter kontaktade jag en distributör i Sverige och etablerade en affärsrelation.

Från början sålde vi på marknader, till vänner och bekanta. Eftersom jag då arbetade på ett IT-bolag såg jag behovet att synas på webben. Inom kort lanserade vi vår första hemsida som jag själv hade knåpat ihop. Några ordrar och förfrågningar ramlade in och en webb-shop kom snart upp på agendan.

I dag är vår målsättning är att vara den ledande ballonggrossisten i Sverige. Vi samarbetar med de största ballongtillverkarna och har en uttalad ambition att alltid ligga i frontlinjen för nya innovativa produkter och tillämpningar.

Vi har ballonger som passar alla tillfällen. Listan med tilldragelser kan bli hur lång som helst. Bröllop, företagsevenemang, barnkalas, födelsedagar, dop eller bara för att överraska och göra någon glad. Man blir glad av ballonger.

Våra ballonger kan fyllas både med luft och helium. Det finns små och det finns stora. Vi saluför både folie- och latexballonger. 

Våra produkter håller hög kvalitet med populära former och motiv. Här finns Disney-figurer, hästar, delfiner och en mängd andra motiv.

Mer information om våra ballonger finner under följande länk: /Om ballongerna

Vill du veta mer om helium klicka på: /Om Gasen

 

Kontakta oss så hjälper vi gärna till!

Vi svarar på alla dina frågor och gör det vi kan för att lämna information om ordrar, leveranser och produkter, plus lite till.

Enklast och snabbast är att ställa frågorna via mail. Kontakta oss på tobbe@ballongkungen.com

Om du känner för att ringa finns vi på: 060-66 40 00 på vardagar 08.00-17.00. Skulle vi inte svara lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp.

Vi  besvarar normalt alla förfrågningar inom 24 timmar. Gäller även under helger.

Företaget som driver Ballongkungen.com heter Includera Sweden AB. Nedan finner du våra kontaktuppgifter.

Vill du hämta dina ballonger på vårt lager? Be our guest. Du hittar oss på Björneborgsgatan 25 i Sundsvall (Baksidan av huset)

Vi välkomnar alla som vill hälsa på oss. Även i en web-shop kan man få chansen att klämma och känna på produkterna. Kontakta oss gärna innan då vi inte alltid finns på plats.

Gasballongers lager i SundsvallInfarten till gasballonger.se lager

Våra företagsuppgifter

 

Lager och besöksadress: Björneborgsgatan 25 - Baksidan av huset, Sundsvall

Postadress: Hjortgatan 3E, 852 39 SUNDSVALL

 

Hör av dig så avtalar vi en tid då vi träffas på vårt lager.

 

Telefon: 060-66 40 00

Org.nr: 556323-3435.

 

tobbe@ballongkungen.com

 

Välkommen med din beställning!