Reklamballonger

Obligatoriska uppgifter
  = Obligatoriska uppgifter


Vi kan reklamballonger!

Med över 15 år i branschen kan du känna dig trygg som kund. 

Vår långa erfarenhet gör att vi kan det mesta som rör reklamballonger och ballonger med eget tryck.

Vi hjälper till med alla dina frågor, från planering till leverans, och ser till att du får ett lyckat evenemang. Inga frågor är för simpla. Kontakta oss redan idag så lovar vi att göra allt vad vi kan för att tillfredställa dina behov.

Vårt engagemang är högt och vi strävar alltid efter att ge dig högsta möjliga kundservice. Hos oss kan du enkelt beställa dina reklamballonger med tryck. Vi tillhandahåller latex- och folieballonger med önskat motiv eller budskap.

Längre ner i texten kan du läsa mer om varje specifik variant som vi kan erbjuda. Möjligheterna är många vilket gör att oavsett tillfälle eller anledning så kan vi ge dig den bästa lösningen. Allt ifrån stora arrangemang till de lite mindre och enklare tillfällena.

Ballonger är den perfekta platsen för reklam. De syns och är i rörelse hela tiden vilket gör att de har ett högt uppmärksamhetsvärde. Ditt budskap kommer lätt i blickfånget. Med eget tryck skapar man en ökad grad av professionell profilering.

Här firar vi hälsokostkedjan LIFE på deras 20-års jubileum.

 

Kunder som köpt tryckta ballonger från oss

Vi har bla producerat reklamballonger till:

 • Lindex
 • Team Sportia
 • Max Hamburger Restauranger
 • Cervera
 • Hälsokostkedjan LIFE
 • Kjell & Company
 • Bausch & Lomb
 • Santa Maria
 • Ziperall International
 • Unicef
 • Statoil
 • Teknikmagasinet
 • Kubal
 • Servanet
 • Näringslivsbolaget i Sundsvall

Önskar ni veta mer om de projekt vi haft nöjet att utföra, tveka inte att kontakta oss, redan idag! Vi är här för att hjälpa dig. Det bästa vi vet är att få dela vår kunskap med dig som kund. Vi finns här för alla som tycker om ballonger.

Vi älskar ballonger!

Tänk på att latexballonger håller trycket i 12-16 timmar när de är fyllda med helium.

När passar det att ha ballonger med eget tryck?

Listan med tilldragelser då ballonger är ett slående inslag kan göras hur lång som helst. Det kan vara mycket man vill fira. Jubileum är en vanlig anledning till att trycka upp ballonger med logotype och ett passande budskap. Ballonger är ett mycket bra medium när man vill föra ut sitt budskap eller sprida sin logotype. De rör sig och väcker positiva känslor. Ballonger gör oss glada och skapar lätt feststämning.

Latexballonger - Vår populäraste reklamballong

Här har vi vad många kallar; vanliga ballonger, dvs gummiballonger. Lämpar sig utmärkt som reklamballong. De är relativt billiga att producera och kan därmed spridas i större mängd. Ska man dela ut reklamballonger bör man använda snabbförslutare om de fylls med helium. Använder man luft är ballongpinnar alternativet.

Man kan trycka på en eller två sidor. Endera använder man sig av en färg eller flera. Minimivolymen blir större för varje tillval som görs. Vill man trycka i en färg och på en sida är minimivolymen endast 500 ballonger.

Latexballongerna vi trycker på finns i storlekarna 30 cm och 41 cm. Den vanligaste är 30 cm där erbjuds en tryckyta av ca 14 cm. Ett tips är att göra sitt tryck så kvadratiskt som möjligt. Då nyttjar man tryckytan bäst.

Fylls de med helium håller ballongerna trycket 12-16 timmar. Leveranstiden är normalt 1-2 veckor. Alla våra latexballonger produceras i Europa och följer de högt uppställda kraven på säkerhet och miljö bl.a. EN71.

Jätteballonger - Tänk stort

Vill man slå på stort är detta ditt val. En rejäl ballong som bygger volym och som lyfter ditt budskap till nya höjder. Minsta volym med eget tryck är 10 ballonger. Ballongfärgerna kan blandas.

Finns i följande diameterstorlek: 80 cm och 165 cm

Jätteballongerna är naturligtvis tjockare och de håller trycket i 3-4 dagar om de är fyllda med helium.

Folieballonger

Reklamballonger i folie ger ett större mervärde. De håller trycket upp till sju dagar om de är fyllda med helium. Dessutom är de självförslutande vilket förenklar fyllningsprocessen. Folieballongen är en dyrare produkt än latexballongen men har ett helt annat mervärde. Tryckytan på en folieballong i storleken 45 cm (18") är ca 22*22 cm.

Vill man även ha en egen form går det naturligtvis att lösa. Volymkravet blir då helt naturligt högre.

Ballongtillbehören - Fixar helheten

Inte minst viktigt att tänka på. Snabbförslutare ger dig skjuts när du ska fylla ballongerna. Med dessa små rackare kan kan man fylla cirka 200 latexballonger i timmen. Förslutarna finns både med och utan snöre.

Är det luft i ballongerna blir det den klassiska pinnen som ska användas. Våra ballongpinnar håller hög kvalitet och skrapar inte hål i ballongen. Ska man fylla många ballonger med luft är en ballongblåsare att föredra. Finns både att köpa och att hyra hos oss.

Listan med fler tillbehör kan göras lång.

Ballongtyngder är ofta pricken över i:et när det ska pyntas med ballonger. Hi-Float är en produkt som gör att latexballongerna flyger betydligt längre. Uppsläppsnät är ett annat bra tillbehör att ha vid ballongsläpp.

Vill du ha en offert eller diskutera dina behov och få ideér på lösningar. Skicka då ett mail eller ring oss så kan vi starta dialogen. Vi finns här redo att hjälpa dig till ett lycka event.

Välkommen med din intresseanmälan!

tobbe@ballongkungen.com

060-66 40 00