Leverans

Snabba leveranser

Kundservice är viktigt för oss. Att ha snabba leveranser är en stor del i vår strävan att göra dig som kund nöjd. Beställer du ur vårt standardsortiment går varorna normalt i väg samma dag. Senast dagen efter.

Har du ytterligare önskemål om din leverans kan du skriva in en kommentar vid orderläggningen.

Går du i tankarna att beställa ballonger med eget tryck så kan vi lova dig att vi är bland de snabbaste i branschen. Är tiden kort? Tveka inte att ta kontakt så kan vi diskutera dina behov.

Vi har många fått ordrar genom åren då våra kära kollegor gått inte klarat av leveranstiden.

Leveransvillkor

Frakt:
Vi levererar din beställning via Schenker. Har du specifka önskemål om fraktsätt kan du enkelt skriva in det i kommentarsfältet när du lägger din order.

Kunder inom Sverige: Fraktpris från 29 kronor. Det kan bli mer om du beställer mycket. Fraktfritt om ordern överstiger 800 kr.
Kunder inom Norden: Fraktpris från 99 kronor.
Retur/byte: Fraktpris Vid eventuellt byte betalar du som kund alla fraktavgifter.

Leverans:
Vi skickar dina varor inom 1-2 dagar från ordertillfället. Om du önskar varorna inom annan tid anger du detta önskemål i Kommentarsrutan i Kassan, alternativt kontakta oss i samband med din beställning.

Om vissa produkter blivit slutsålda kontaktar vi dig för att ersätta med liknande artiklar eller invänta ny leverans.

Vill du hämta dina ballongerna hos oss i Sundsvall går det alldeles utmärkt. Hör av dig så bestämmer vi en tid när du önskar få din leverans. Naturligtvis kan du få ballongerna uppblåsta med helium om du så vill. Det är ju rolgiare när ballongerna flyger.

Minimiorder:
Vi förbehåller oss rätten att inte leverera ordrar understigande 100 kr. Summan beräknas exklusive frakt.